Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://biblioteca.unisced.edu.mz/handle/123456789/3703Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2025-04-28T10:25:11Z | - | 
| dc.date.available | 2025-04-28T10:25:11Z | - | 
| dc.date.issued | 2018 | - | 
| dc.identifier.isbn | 978-85-7991-111-8 | - | 
| dc.identifier.uri | https://biblioteca.unisced.edu.mz/handle/123456789/3703 | - | 
| dc.description | 130p. | en_US | 
| dc.publisher | MAPA | en_US | 
| dc.subject | Controle de qualidadecuária. | en_US | 
| dc.subject | Inspeção sanitária | en_US | 
| dc.title | Manual de Métodos Oficiaics para Análise de Alimentos de Origem Animal | en_US | 
| dc.type | Book | en_US | 
| Appears in Collections: | Administração dos Serviços de Alimentação e Nutrição | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Manual-de-Metodos-Análises-POA.pdf | 901.56 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.